• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Kapcsolat

Ha olyan pszichológust keres, aki hiteles életével és aktív figyelemmel, elfogadással, szakmai tudással szeretne Önnek segíteni, tiszteljen meg bizalmával!

Előzetes bejelentkezés és időpont-egyeztetés után tudom Önt fogadni az alábbi konzultációs helyszíneken. Bejelentkezhet telefonon, e-mailben vagy a bejelentkező űrlap segítségével.

Amennyiben e-mailben vagy a bejelentkező űrlapon szeretne időpontot egyeztetni, kérem, hogy írja le röviden a problémát, ami miatt hozzám fordul; adjon meg egy-két időpontot, amely alkalmas lenne Önnek az első találkozásra (napok, napszakok - pl. hétfő délután 5 óra, péntek reggel 8 óra); adja meg a telefonszámát, amelyen visszhívhatom!

Konzultációs helyszínek

1136 Budapest, Pannónia u. 25.

|

2360 Gyál, Széchenyi u. 30.

Telefon

+36 (30) 446 3559

E-mail

tabitsarolta@gmail.com

Bejelentkezés

Kérem, töltse ki az űrlapot és küldje el nekem! A megadott információkat az orvosi titoktartási kötelezettségem alapján bizalmasan kezelem.

Keresztnév *:
Életkor *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Panasza, problémája, amely miatt most segítséget kér *:
Mennyi ideje, milyen esemény óta áll fenn ez a panasz/probléma? *:
Kezelték-e már a jelenlegi panaszok miatt? *:

Egyéb, múltbeli panaszai és kezelésük *:
Vannak-e jelenleg is fennálló, kezelést igénylő testi betegségei? *:

Szed-e valamilyen gyógyszert rendszeresen? *:
Mely időpontok lennének Önnek alkalmasak az első találkozásra? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Esettanulmányaim

Enni vagy nem lenni?

Barangolások a bulimia …

Fényes Heroin

Esettanulmányomban egy multiszimptómás tünetekkel …

Kamasz-panasz

Problémás serdülő diagnosztikája és terápiája a …

Kapcsolat

Konzultációs helyszínek

2360 Gyál, Széchenyi u. 30.

1136 Budapest, Pannónia u. 25.

Terápiás helyszín

1136 Budapest, Pannónia u. 25.

Telefon

(30) 446 3559

E-mail

tabitsarolta@gmail.com

Rólam mondták

Juci, 31 éves kozmetikus

"Szkeptikus voltam minden pszichológussal és terápiás módszerrel. Párom ultimátumot adott, vagy felhagyok a "szenvedéssel" és felnövök, vagy új társat keres. Pár hét után már alig vártam, hogy mehessek, mert Sarolta lett a legfőbb bizalmasom. Egy év alatt sok mindent feltártunk, és ami a legfontosabb: az esküvőmre készülök. Köszönöm! Nekem megérte!!" 

György, 57 éves állatorvos

"A terápiában kicsit újra gyermek lehettem és a szeretetteli, oldott légkörben azt a figyelmet tapasztalhattam meg, mint drága szüleim társaságában.  Jól esett az időutazás, sok könny, nevetés és a végén egy kis "újjászületés". Kár, hogy nem korábban kezdtem el. Sok szorongós-mélabús évet megspórolhattam volna." 

Sámuel, 36 éves hitoktató

"Az én terápiámban az volt a legjobb, hogy nem akarta megváltoztetni az értékrendem, az ízlésem, a hitem (bevallom, eleinte féltem ettől) és úgy fogadott el, mint a lelkipásztor az ő megtévedt bárányát - csak hallgatott, terelgetett és gondolkodásra késztetett; az életem mozaikcserepeinek összeillesztésére." 

Katalin, 44 éves óvónő

"Sarolta nagyon sokat segített abban, hogy fel tudjam dolgozni a családtagjaim elvesztése miatt érzett fájdalmamat és megengedjem magamnak újra a reményt, a vidámságot; az állandó önmarcangolás helyett a jövőbe vetett bizalmat..." 

Keiati, 16 éves diák

"Saci nénihez szerettem terápiába járni, mert amit a szüleimnek és a barátaimnak sem mertem elmondani, azt nek igen; és mindig érdeklődő, nyitott és türelmes volt velem."